perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulunlaista

Hauskaa joulua!

Täällä ensimmäinen ja ainoa jouluisa hetki tähän mennessä oli kun tehtiin glögiä asiakkaille ja koristeltiin joulukuusi. Muuten on joutunut aina miettimään että millos se joulu oikein onkaan, ensi kuussako? Mutta ei, huomennahan se. Ei sillä, harvoin tiedän edes mikä päivä on.

Asun nykyään paikallisen koulun vieressä. Siellä joka aamu siinä kahdeksan jälkeen koulun bändi yrittää soittaa kansallishymnin mutta lopputulos on kyllä aika kaoottinen. Jostain syystä tänään ne soittivat myös Village Peoplen YMCA:n. Koulussa on siis ikkunat auki kuumuuden takia joten kaikki kuuluu ja kauas. Hieman myöhemmin alkoi joulujuhla jota veti englanninopettaja (kuulosti britiltä). Thaimaalaiset ei joulua vietä mutta ilmeisesti se on tänne hiipinyt kuin Halloween Suomeen. Joululaulut raikasivat sitten lapsosten suusta.

Nautiskelkaahan siellä jouluateriasta. Ehkä menen huomenna yhteen suomalaiseen majataloon jouluaterialle, hintaa tosin 30e mikä täällä on huima hinta mistä tahansa ateriasta. Lähikuppilassa joulua juhlitaan vain siten että järjestävät karaoke-illan. Kysyin löytyykö joululauluja, ei kuulemma löydy.

Kuvia ei valitettavasti ole nyt antaa. Nyt kun en ole enää turistina niin kamerakaan ei ole koskaan mukana. Ehkä jouluriennoista jokusen potretin saan.

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Täällä joulu meni perinteisin menoin, mukavaa oli ja vatsa tuli täyteen.:)Lunta tosin ei ollut maassa, mutta ei se niin haitannut loppujen lopuksi.

    Hauskaa uudenvuoden juhlintaa, jos sellaiseen on aikaa!

    VastaaPoista