sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pientä sisäänajoa

Chilit ja curryt toimii aika tulisesti nuhia vastaan, nenä pysyy auki ja sillain. Parin tunnin päästä hyppään bussiin joka vie Etelä-Thaimaaseen, matkan kesto semmonen 15 tuntia.

Menneellä viikolla vaihdoin majapaikkaa silkan vaihtelun ja ikkunallisen huoneen halussa, ja ihan sopiva löytyikin, korealaisten isännöimä Nr. 62 guesthouse & restaurant. Kyseessä on 6-kerroksinen ihan muhkea mesta, yhteensä ehkä 70 huonetta. Kyltin mukaan katolla on myös roof top garden auringonottoon, tosin oikeasti tällaista ei ollutkaan. Huoneita oli vapaana, sain kokonaisen oman kerroksen itselleni. Joku toinen asui eri kerroksessa. Suht luxus tunnelma. Tungos alkaa vasta marraskuussa kun sesonki käynnistyy.

Ensimmäinen hyttynen tuli vastaan. Pirulainen oli puolet normaalia pienempi ja lenteli kutakuinkin valonnopeutta joten listiminen meni hankalaksi. Jaloista löytyy pari pistoa jo.

Vaihdoin rahaa pankin virallisesta raha-autosta. Se on pakettiauto jossa on sekä otto automaattirobotti että ihka oikea elävä rahanvaihtaja takakontissa. Valuuttakurssit olivat hitusen paremmat kuin muualla. Tänä vuonnahan kurssit ovat muutenkin vähän huonot matkaajille; mikä ennen maksoi 40 euroa maksaa nyt 50.

Liikenteessä näin myös toisenlaisen pakun jonka takaikkuna oli korvattu ulospäin näkyvällä laajakuvatelkkarilla. Olikohan se ulkoilma-elokuvateatteri? Vieläkin joka päivä kohtaa jotain pähkäilemisen aihetta.

1 kommentti:

  1. Nuo maailman ihmeet jaksaa ihmetyttää täälläkin! Ulkoilmateatteri auton takana, sehän olisi hyvä liikeidea: parkkeeraisi aina sinne, missä näkee ihmisiä odottelemassa ikävystyneinä jotain. Roof top garden, jota ei ollutkaan - menee yli täkäläisen rehellisyyskäsityksen, en sitten tiedä miten sielläpäin tuollaiseen suhtaudutaan. Mutta muuten paikka kuulosti kivalta!

    VastaaPoista