keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Toiselle puolelle palloa

Bangkok. Eipä tässä ihmeempiä, lentokentältä kaupunkiin selviytyminen kävi jo rutiiniista, suosikkimajatalossani oli tilaa, lähikaupan mummolta hain taas juomavarannot ja niin edelleen. Pari seuraavaa päivää tulee kulumaan paikallisten metkuihin ja ilmastoon taas totutellessa.

Suomessa onnistuin saamaan oman osani syysflunssasta, kun nenä alkoi vuotamaan 2 vuorokautta ennen lentoa ja siitä se sitten lähti. Se on vähän vähentänyt positiivisuutta eikä nytkään fiilis ole katossa vaikka tänne saapumista innolla ehdin jo odottaa. Epäilen että peruslentsu täällä nopeammin kaikkoaisi, joten loppuviikko menee parannellessa. Poppakonstit kehiin!

Tekisi tosin mieli vaihtaa jo nyt maisemaa, Bangkok saasteineen ei ole parasta hengitysilmaa ja kaaoskadut muutenkin nähty. Bussiin ei kuitenkaan noin vain tule hypättyä, jokainen kun jäädytetään ilmastoinnilla niin että herkistyneet limakalvoni paukkuvat. Ehkä paikallinen juna olisi vaihtoehto, ne ovat ajalta jolloin tuulettimiakaan ei vielä ollut keksitty.

Mutta joo tulipahan nyt ilmoitettua että perille on päästy ehjin nahoin johon ensimmäisen viestin kirjoitusvelvollisuus päättyykin. Tällä hetkellä pimeys on jo laskeutunut ja ukkonen uhkaa, istun gururavintola Ethosissa siemailemassa ruusunvesilassia joka on yhdensortin jugurttijuoma ja odottelen paistettujen ananaksien saapumista. Luckya ja happinessia kaikille!

3 kommenttia:

  1. Mitäs teet kun viinaa löytyy mutta terva ja sauna puuttuu..? Häh häh.

    VastaaPoista
  2. Valkosipulia kehiin! Plus mitä siellä nyt sitten mustaherukkamehun tilalla juodaankaan. Hyvä kuulla, että reissu on lentsua lukuunottamatta alkanut hyvin. Pikaista paranemista, ja pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  3. Hmmm kaipa kylven viinassa ja löylytän sillä? Tervalle en keksi vastinetta mutta onneksi messissä on gifu pastilleja, joilla tosin paketin mukaan on yliannosteltuna laksatiivisia vaikutuksia. Kovat bileet siis tiedossa...

    Täällä juodaan mm. guava-, mangosteen-, cucumber- ja mäntyomenamehuja, joihin saa halutessaan inkivääriä, valkosipulia, kanelia tai minttua mausteeksi. Kyllä lähtee!

    VastaaPoista