keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Koulussa

Pari viikkoa Bunakenilla Indonesiassa vierähti nopeasti, käytännössä luokkahuoneessa istuen, läksyjä tehden ja uima-altaassa opetussessioita harjoitellen. Kävin suorittamassa sukelluskouluttajakurssin ja nyt taskussa on viralliset kouluttajan paperit. Hooray!

Phuketista Bunakenille oli aikamoinen seikkailu kun yksi lento peruttiin ja osa varauksista meni poskelleen ynnä muuta mutta lopulta oli sitäkin kivempi päästä perille. Meitä piti olla 4 oppilasta kurssilla mutta kaksi oli perunut tai kadonnut johonkin, en viitsinyt asiaa tarkemmin tiedustella, ja mikäs sen parempi kun meidän opella oli nyt meille kahdelle (minä ja kanadalainen Jimmy) enemmän aikaa.

Kurssi oli aika intensiivinen, sen aikana piti jättää kaikki turha pois kuten muiden ihmisten kanssa seurustelu iltaisin ja sähköpostien kirjoittelu, läksyjä ja kaikenlaisia valmisteluja oli niin paljon. Lopulta kun kurssi oli ohi niin järjestettiinkin kunnon juhlat joissa kerääntynyt stressi laukesi kunnolla. Tuli tutustuttua mm. paikalliseen palmusta uutettuun viiniin.

Kaikki meni ihan hyvin, kirjallisissa loppukokeissa sain vain yhden vastauksen väärin kuudestakymmenestä kun läpäisyraja oli jossain 12 väärän paikkeilla. Meitä myös testattiin stressinsiedossa ja oppilaiden hallinnassa sekä tiedon jakamisessa. Oli aika helppoa kun viime talvi meni jokseenkin samanlaisissa hommissa.

Seuraava seikkailu olikin sitten pitkäksi venähtänyt matka Komodoon mutta siitä enemmän ensi kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti